Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Evaluering af tilsynet med de frie grundskoler

  16. januar 2015
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Kravet om certificering af tilsynsførende og muligheden for at lave selvevaluering er tilsynsordninger, der trådte i kraft den 1. august 2010 på baggrund af en lovændring fra 2009.

  I bemærkningerne til lovforslaget fremgår, at Undervisningsministeriet skal evaluere tilsynsordningerne, når de har fungeret i en periode.

  Denne evaluering er nu sat i gang.

  Evalueringen bliver gennemført af Rambøll Management Consulting. Skolerne vil blive inddraget i evaluering, bl.a. via en spørgeskemaundersøgelse.

  Danmarks Privatskoleforening opfordrer skolerne til at deltage.

  Evalueringen foretages i tæt samarbejde med skoleforeningerne for at sikre, at arbejdet og forløbet får de relevante refleksioner og bemærkninger med fra skolernes virkelighed.

  I slutningen af februar vil Rambøll komme med en rapport med analyse af resultaterne og forslag til eventuelle justeringer. Resultatet vil blive offentliggjort og drøftet med de frie grundskolers foreninger.

  Skolerne kan henvende sig til Danmarks Privatskoleforenings sekretariat med spørgsmål i forbindelse med undersøgelsen.  Ministeriets informationsbrev til skolerne