Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Hurra! I dag fylder skolen 200 år!

  29. juli 2014
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Hurra! Den 29. juli 1814 underskrev Frederik den 6. de centrale skolelove, der indførte syv års undervisningspligt i Danmark. I dag fylder skolen 200 år!


   

  SKOLENS 200 ÅRS FØDSELSDAG FEJRES HELE ÅRET, MEN I UGE 41 LYDER ET STORT BRAG PÅ SKOLER OVER HELE LANDET, NÅR DER TAGES HUL PÅ EN FÆLLES TEMA-UGE!

  Er jeres skole også med? Kom med på Danmarkskortet over deltagende skoler. Send en mail til 

  Alle grundskoler i Danmark opfordres til at fejre skolen i en temauge, der rummer fire dages tematisk undervisningsforløb og Skolernes Motionsdag. Ugen skal mikse fortid og nutid, sjove erindringer og barske minder fra skoletiden, men skal også kunne bruges til at debattere både skolens fortid, fremtid og nutid.

  Temaugen indledes med fire dages fagligt forløb, der kan tilrettelægges efter den enkelte skoles ressourcer. Der udarbejdes et digitalt undervisningsmateriale, som alle frit kan downloade og bruge og dermed også sætte deres eget præg på, så det passer ind i resten af årets undervisning. Materialet består af oplæg til sociale og faglige aktiviteter på tværs af aldersklasser og fag og kan downloades fra slutningen af august. Temaugen afsluttes med skolernes motionsdag.

  Følg med i de mange aktiviteter, der sker i anledning af skolens 200 års jubilæum i 2014, gå på opdagelse i skolens historie og meget mere på skole200.dk.