Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Gå-hjem-møder for matematik- og dansklærere om de nye forenklede Fælles Mål

  12. marts 2014
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Som led i den åbne proces om de nye forenklede Fælles Mål inviterer Undervisningsministeriet nu interesserede dansk- og matematiklærere til dialogmøder med oplæg fra arbejdsgrupperne. De foreløbige mål for dansk og matematik er i fokus – de skal fungere som ramme for de øvrige nye mål.

  De nye forenklede Fælles Mål er på vej, og nu inviteres interesserede dansk- og matematiklærere til at give deres input med i arbejdet med målene. Undervisningsministeriet afholder dialogmøder i Aarhus og i København. På møderne introduceres de foreløbige mål i dansk og matematik og der vil være mulighed for at drøfte indholdet af de nye mål med repræsentanter fra de to fags arbejdsgrupper. Ved dialogmøderne deltager også repræsentanter for forskergruppen.

  Dialogmøde i Aarhus

  Tid: Mandag den 17. marts 2014 kl. 16-18.30
  Sted: VIA UC, Hedeager 2, 8200 Aarhus N

  Dialogmøde i København

  Tid: Onsdag den 26. marts 2014 kl. 17-19.30
  Sted: Undervisningsministeriet, Vester Voldgade 123, 1552 København V

  De foreløbige mål i dansk og matematik er netop blevet offentliggjort, da arbejdsgrupperne dansk og matematik er frontløbere i arbejdet med forenkling af Fælles Mål.

  Du kan finde de foreløbige mål i dansk og matematik her.

   

  Tilmelding

  Gå-hjem-møderne er åbne for alle. Hvis du er interesseret i at deltage, så send en mail til Morten Outzen Larsen.

  Fakta om Forenklede Fælles Mål

  Den 9. april 2014 afleverer de i alt 27 arbejdsgrupper deres anbefalinger til ministeren. Målene i de øvrige fag bliver offentligt tilgængelige i forbindelse med høringen af bekendtgørelsen for de forenklede Fælles Mål. Høringen forventes at finde sted i maj 2014. Alle målene vil ligeledes skulle drøftes med folkeskoleforligskredsen.

  De nye forenklede Fælles Mål træder – med undtagelse af målene for de nye fag – i kraft ved skoleåret 2015/16. For håndværk og design, madkundskab, de fremrykkede fremmedsprog og valgfaget medier gælder de nye Fælles Mål fra næste skolestart.  De nye forenklede Fælles Mål træder – med undtagelse af målene for de nye fag – i kraft ved skoleåret 2015/16. For håndværk og design, madkundskab, de fremrykkede fremmedsprog og valgfaget medier gælder de nye Fælles Mål fra næste skolestart.