Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

En tak fra Kurt Ernst

  5. februar 2016
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Kære venner!

  Det er nærmest ikke muligt kraftigst nok at give udtryk for den taknemmelighed, jeg gerne vil tilkendegive her en uge efter den dejlige eftermiddag, som I gav mig fredag den 29. januar, 2016. Jeg forsøger alligevel.

  Tak til vores forening – Danmarks Privatskoleforening – som var vært og havde forberedt denne dejlige eftermiddag. Tak til bestyrelsen med formanden, Karsten Suhr, i spidsen. Tak til Sekretariatet med Søren Lodahl i samme position.  Jeg er sikker på, at DP med den ”besætning” vil kunne styrke og udvikle indsatsen for på alle områder at give skolerne de bedst mulige rammer for deres aldrig afsluttede og altid krævende virke, der vel alt i alt kun handler om én ting: at give børnene (mulighederne for) et godt liv.

  Tak til alle jer, der havde ofret en fredag for at sige farvel til mig. Tak for alle gaverne, jeg delte dem gerne med jer! Tak for alle talerne, der nok lige var blevet en tand for pæne! Og tak for alle de venlige hilsener, som var vedhæftet gaverne. Jeg blev meget bevæget herover – selv om også de nok var lidt overdrevne.

  Tak til jer alle ’ude’ på skolerne – visionernes og missionernes gode værksteder! I gav mit liv så meget.

  Det er ikke uden vemod, at jeg nu må sige farvel til jer alle! Det var en fantastisk rejse. Men alt har en ende. Jeg vil savne jer og børnene. Jeg ønsker jer alt mulig lykke og fremgang i det væsentligste arbejde overhovedet: at oplære, udvikle og danne mennesker.

  Kærlig hilsen

  Kurt

  PS! Jeg har ikke nået at skrive takkekort til jer alle, men de vil følge i de følgende uger!