Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

DCUM tilbyder foredrag om digital mobning

  27. september 2016
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Den digitale udvikling går stærkt, og mere og mere af vores kommunikation flytter ind på mobiltelefoner og computere. Dette gælder også børn og unge, og desværre er det ikke altid nemt for børnene at kommunikere digitalt på en hensigtsmæssig måde. Der er mange tilfælde af digital mobning og konflikter, som opstår pga. de særlige karakteristika ved digital kommunikation.

  DCUM har gennemført en undersøgelse blandt folkeskolelever, hvor de har talt med dem om, hvordan de oplever den mobning, der foregår i den digitale verden. Hvorfor er det så svært at stoppe? Hvordan opleves det for dem, der er involverede? Hvad gør det for det enkelte barns trivsel? Og hvad gør det for klassemiljøet? Børnene har delt sine tanker med os, og det er der kommet en rapport ud af.

  Læs mere om digital mobning og se DCUMs rapport her

  Få besøg af DCUMS eksperter i online trivsel og digital mobning

  I kølvandet på rapporten tilbyder DCUMs konsulenter nu at besøge skoler og holde foredrag om emnet for forældre, lærere og andre interesserede. Fokus i foredraget er at høre elevernes egne fortællinger om hvordan de oplever den digitale verdens udfordringer kombineret med viden om hvordan man kan forebygge digital mobning.

  Danmarks Privatskoleforening er repræsenteret i DCUM's bestyrelse

  dcum.dk