Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Gør eleverne opmærksom på DM i Fagene

  31. oktober 2016
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Formålet med DM i Fagene er at sætte fokus på fagligheden og den faglige udvikling hos eleverne under overskriften ”De stolte nørder”.

  Elevernes interesse for fagene skal stimuleres gennem deltagelse i DM i Fagene, og mesterskaberne skal være med til at underbygge et læringsmiljø, hvor lysten til at dygtiggøre sig bliver opfattet positivt blandt eleverne. 

  Det første år henvender konkurrencerne sig til elever i 8. og 9. klasse, som kan dyste i fagene dansk, matematik og idræt.

  Eleverne kan deltage i de individuelle konkurrencer for hvert fag eller i klassemesterskaberne for klasser, eller hold, af min. 8 elever. 

  Skolekvalifikationerne foregår i en periode på fire uger (uge 43-46) via en online platform.

  I starten af januar afholdes tre regionale mesterskaber, hvor de som har kvalificeret sig fra skolekvalifikationen mødes fysisk til et heldagsarrangement.

  Primo februar afholdes landsmesterskabet, hvor Danmarksmestrene findes.

  Læs mere her: dmifagene.dk

  DM i Fagene drives af Danske Skoleelever, sammen med et konsortium bestående af kommuner og centrale aktører på skoleområdet.

  Danmarks Privatskoleforening er en del af konsortiet.

  Projektet er delvist finansieret af Ministeriet for børn, undervisning og ligestilling.

  Sigtet med projektet er at gøre det til en fast tilbagevendende begivenhed, der udvides til at dække flere af skolens fag og flere klassetrin.

  Se mere på www.dmifagene.dk