Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Unikt samarbejde mellem privatskole, kommune og videregående uddannelser

  28. august 2017
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Foreningens medlemskole, Th. Langs Skole i Silkeborg har i samarbjde med Silkeborg Kommune og andre uddannelsesinstitutioner  de seneste år arbejdet med en fælles vision om at skabe et læringsrum for kreativitet, kultur og læring. Samarbejdet har stået på i en del år og har resulteret i mange og gode læringsforløb på tværs af institutionerne.  Denne type samarbejde mellem privatskole, kommune og videregående uddannelser er unikt. 

  Målet er at klæde elever, studerende, ansatte og borgere bedre på til at leve og arbejde i en omskiftelig og global verden - både personligt og fagligt.

  Fra 2014 til 2017 har partnerne gennemført en lang række strategiske udviklingsprojekter med hinanden, hvor der er blevet eksperimentet med at udveksle og udvikle idéer, viden, perspektiver og arbejdskulturer - dels for at blive klogere på at arbejde sammen i krydsfeltet mellem kultur og læring, og dels for at gentænke tidligere undervisningsformer til nye, så det bliver mere lærerigt - og gerne sjovere - at gå i skole og at lære gennem livet.

  Samarbejdet har nu fået et fysisk udgangspunkt på Campus Bindslevs Plads i hjertet af Silkeborg, der tænkes at blive en dynamisk og kreativ markedsplads for kommunen, uddannelses- og kulturinstitutionerne.

  Torsdag 14. september og fredag 15. september indbyder parterne til en stor åbningskonference.

  Læs mere her:

  http://campusbindslevsplads.dk/