Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Kolding Realskole: Værdigrundlag og grafisk identitet

  2. oktober 2017
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Værdierne er de private skolers "vi er".  Den 127 år gamle Kolding Realskole er blandt de ældste realskoler i landet. Skolen værner om stolte og gode traditioner, samtidig med at skolen også fornyer sig. Således har skolen i år både lanceret en ny grafisk identitet og et nyt værdigrundlag. 

  Grafisk identitet

  En grøn låge har fået en central plads i skolens grafiske identitet. Ved flere indgange til skolen står nemlig de gamle, grønne låger. De er blevet et symbol på elevernes indtræden i en tryg verden båret af historien, ligesom de også vidner om, at skolen kigger udad og åbner sig mod omverdenen. Lågen har altid været en del af Kolding Realskoles identitet, og det er derfor med stor respekt for dette ikon, at skolens logo i april fik en naturlig og moderne opstramning.

  Nyt værdigrundlag og skolesang

  Siden februar måned har en gruppe bestående af bestyrelsesmedlemmer, medarbejderrepræsentanter og ledelse arbejdet med formuleringen af skolens  værdigrundlag. Det samlede værdigrundlag består af vision, mission og fem værdier: Faglighed, ordentlighed, glæde, dedikation og mod.

  Kolding Realskole har også fået sin egen skolesang. Poul Krebs har skrevet en rigtig fin sang til skolen: ” Når man er tryg, der hvor man er”.