Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Mange privatskoleelever repræsenteret ved DM i fagene

  8. januar 2018
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • De regionale mesterskaber i DM i Fagene for skoleåret 2017/2018 sluttede onsdag den 6. december 2018, præcist kl. 23:59. Mange tusinde elever har deltaget, heriblandt mange elever fra private skoler.

  De private skolers deltagelse afspejles blandt andet i resultaterne af de regionale mesterskaber,  der blev offentliggjort inden jul.  Se her hvem der har klaret sig bedst i de enkelte fag for  hver region, og dermed hvem, der har kvalificeret sig  til landsmesterskaberne.

  Landsmesterskaberne bliver afholdt onsdag den 31. januar 2018 i Aarhus  på Dokk1. Her vil over 400 elever fra hele landet dyste om at blive danmarksmester i dansk, matematik, biologi eller historie. 

  Ud over selve landsmesterskaberne vil der være en række faglige aktiviteter dagen igennem.

  Læs mere:

  DM i Fagene er ikke et arrangement, der står alene. Formålet er, at aktiviteterne før, under og efter mesterskaberne skal være et supplement til den daglige undervisning på skolerne, samt være brobygger til elevernes videre vej i uddannelsessystemet.

  Som et vigtigt led i tankerne om at være et nytænkende, stimulerende og innovativt projekt er der oprettet et konsortium af kommuner, uddannelsesinstitutioner og andre centrale aktører på skoleområdet til at stå bag DM i Fagene. 

  Danmarks Private Skoler er en del af konsortiet.

  Konsortiet spænder bredt, men fælles for alle aktørerne er et ønske om at biddrage til udviklingen af en motiverende, interessant og udfordrende grundskole for alle elever. Nedenfor kan du se, hvem der er med i konsortiet, samt en kontaktperson fra hver deltager.