Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Anden udsættelse af konflikten

  18. april 2018
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Efter lange og mange forhandlinger har Forligsmanden Mette Christensen meddelt, at hun udsætter konflikten for anden gang. Dette sker naturligvis i håb om, at en aftale kan falde på plads.

  Mette Christensen udsætter konflikten i 14 dage. Udløber perioden uden resultat er parterne berettiget til at iværksætte strejke og lockout på femtedagen efter udløbet. Det vil sige, at strejke kan iværksættes fra 6. maj 2018 og lockout fra 12. maj 2018.

  Forhandlingerne kan dog afsluttes uden resultat inden for den 14-dages periode, hvis Forligsmanden finder at forhandlingerne er helt ufrugtbare. I så fald er parterne berettiget til at iværksætte strejke og lockout på femtedagen efter, at Forligsmanden har erklæret forhandlingerne for definitivt afsluttede. I den situation kan strejke og lockout iværksættes samtidig.

  Såfremt der er spørgsmål står foreningens sekretariat naturligvis til rådighed for løbende besvarelse af spørgsmål.

  I kan i øvrigt orientere jer i konfliktens mange konsekvenser i vores A-Å konfliktinfo på hjemmesiden, og derudover holde jer løbende orienteret om nyt vedr. konflikten via nyhederne på vores hjemmeside.