Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Indstilling af kandidater til UMP 2019

  14. september 2018
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Hvert år uddeler undervisningsministeren 100.000 kr til en skole eller et studiested, som har gjort en særlig indsats for at skabe og opretholde et godt undervisningsmiljø. 

  UMP hvad?
  Undervisningsmiljøprisen UMP tilfalder en person, klasse, årgang, lærergruppe, personalegruppe, skole eller et uddannelsessted, som gør en særlig indsats for elevernes eller de studerendes undervisningsmiljø. Den særlige indsats kan både vedrøre det fysiske, psykiske og æstetiske undervisningsmiljø. De 100.000 kr. tilfalder skolen/studiestedet.

  Indsatser som belønnes er kendetegnet ved at de har forbedret undervisningsmiljøet på den pågældende skole/studiested. Indsatsen kan både handle om de fysiske rammer, lokaler, inde- og udearealer, men det kan også være tiltag i det psykiske miljø som f.eks handler om relationer, social trivsel og/eller faglig trivsel.

  Hvem?
  Alle kan indstille og alle kan indstilles. Kender du én som fortjener anerkendelse for sin indsats for undervisningsmiljøet, så kan du indstille vedkommende til Undervisningsmiljøprisen. 

  Hvornår?
  Næste indstilling af vinderkandidater til UMP 2019 foregår via formularen nederst på siden i dette link.

  Vinderen af UMP 2019 afsløres på skolernes nationale trivselsdag fredag 1. marts 2019. På baggrund af indkomne indstillinger udvælger og foreslår DCUM vinderkandidater til undervisningsministeren.

  Ansøgningsfrist 1. november 2019