Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Hvem skal vinde prisen ”Årets Dagtilbud”?

  1. april 2019
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • kindergarten 2204239 1280

  Hvert år uddeler Børne- og Socialministeriet prisen ”Årets Dagtilbud”. Prisen er på 20.000 kr. og tildeles en daginstitution (eller dagpleje) i Danmark, der udfører et solidt pædagogisk arbejde af høj kvalitet, og hvor de pædagogiske vurderinger og den pædagogiske intention træder tydeligt frem i den daglige praksis.

  Du kan indstille en daginstitution til prisen ved at udfylde og indsende formularen, som du finder nerderst på siden her.

  I indstillingen skal du beskrive og uddybe dagtilbuddets pædagogiske arbejde gennem konkrete hverdagseksempler og beskrivelse af udvalgte områder, som kendetegner det enkelte dagtilbud. Derudover skal du give dit bud på, hvilken betydning det pædagogiske arbejde har for børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse.

   

  Læs mere eller indstil et dagtilbud til prisen her

  Faktaboks:

  Hvem kan få prisen?

  Alle daginstitutioner og dagplejere/dagplejegrupper, der arbejder med 0-6-årige børn, kan indstilles til prisen. Det er et krav, at dagtilbuddet har en adresse/matrikel, som fagudvalget kan besøge i forbindelse med udpegningen.

  Hvem kan indstille ?

  Alle kan indstille en daginstitution eller dagpleje til prisen. Det kan f.eks. være forældre og bestyrelser, ledere og medarbejdere, konsulenter og forskere.

  Læs mere eller indstil et dagtilbud her.