Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

#FPnyt nr. 3 om formidling af karakterer ved digitale selvrettende prøver, prøvevejledninger og øveprøver

  19. december 2019
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Formidling af karakterer ved digitale selvrettende prøver

  Fra den 8. januar 2020 kan karaktererne for de digitale selvrettende prøver tilgås på testogprøver.dk af medarbejdere med rettigheden Inst. ledelse. For prøverne FP9 Dansk, læsning og retskrivning, FP9 Matematik uden hjælpemidler, FP9 Geografi, FP9 Biologi og FP9 Fysik/Kemi skal eleverne hurtigst muligt have besked om deres karakter. For de digitale selvrettende dele af sprogfagsprøverne og FP10 Dansk, del 1, skal karaktererne hurtigst muligt efter den 8. januar sendes til censor. Elevernes UNI•Login og karakterer kan trækkes ud i et regneark, der kan sendes til censor. Se side 30-32 i ”Brugervejledning til folkeskolens digitale prøver” på stil. dk/support under test og prøver og folkeskolens digitale prøver.

   

  Prøvevejledninger

  Styrelsen har offentliggjort opdaterede prøvevejledninger i fagene på uvm.dk/fp. Til sygeprøve december-januar 2019/2020 er det prøvevejledningerne fra 2018, som er gældende.

  Øveprøver i januar 2020

  Det vil i uge 3 og 4 i januar 2020 være muligt for skolerne at afvikle alle prøverne fra prøveterminen maj 2019 i testogprøver. dk. Ved øveprøverne i uge 3 og 4 vil det være de nye eksempel.


  Skoleåret 2019/2020

  Folkeskolens Prøver, december 2019
  prøver i fysik/kemi, biologi og geografi, der bliver vist. Alle de nye eksempelprøver ligger allerede frit tilgængelige på eksempelprøvesiden på testogprøver.dk, så hvis skolen forventer at anvende disse prøver ved øveprøverne, kan det være en overvejelse at vente med at vise eleverne eksempelprøverne.


  Se opdateret information om øveprøver, booking mv. på https://www.uvm.dk/folkeskolen/folkeskolens-proever/forberedelse/oeveproever

  Kalender december