Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Årsmødet 2020 bliver anderledes

  24. august 2020
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Foreningens årsmøde bliver markant anderledes i 2020. Årsmødet vil ikke blive gennemført, som vi kender det, med bl.a. oplægsholdere, festmiddag og socialt samvær. Dette skyldes situationen omkring COVID-19 og risikoen for smittespredning.

  Foreningens bestyrelse har besluttet, at vi i år alene gennemfører en ordinær generalforsamling, iht. foreningens vedtægt.

  Det betyder også, at vores arrangement bliver kortere end normalt. Generalforsamlingen afholdes derfor lørdag 24. oktober 2020, kl. 10.00*, på Hotel Nyborg Strand.

  Iht. den såkaldte ”partnerskabsaftale”, som er etableret imellem Staten og Hotel og Restaurationsbranchen under COVID-19-epidemien, er det muligt at fravige det ellers gældende private forsamlingsforbud på 100 personer. Vi kan derfor samles mere end 100 personer. Der forudsættes dog, at arrangementet kan gennemføres under hensyntagen til de sundhedsmæssige retningslinjer, bl.a. med siddende deltagere, behørig afstand og under iagttagelse af hygiejneanbefalingerne. Vi har i samarbejde med Hotel Nyborg Strand sikret os, at vi kan gennemføre et dagsmøde under forsvarlige former.

  Det er naturligvis vigtigt for foreningen og bestyrelsen, at vi udviser stor forsigtighed og ansvar ift. COVID-19-epidemien. Det skal være trygt for deltagerne at møde til generalforsamlingen. Vi vil derfor løbende følge udviklingen frem mod mødet i oktober.

  Den enkelte skole afgør selv, hvem og hvor mange deltagere skolen finder det nødvendigt at møde med. Hver medlemsskole har to stemmer, én for skolens bestyrelse og én for skolens ledelse. Hvis det, f.eks. af sundhedsmæssige grunde, ikke er muligt at deltage, skal vi gøre opmærksom på, at det er muligt at medbringe skriftlig fuldmagt til stemmeafgivelse for enten bestyrelsen eller ledelsen.

  Vi håber, på trods af situationen, at se så mange skoler repræsenteret ved generalforsamlingen som muligt.

   

  Tilmelding kan ske her

   

  *Den formelle generalforsamling starter kl. 10.00. Den forventes afsluttet kl. 16.00

  Generalforsamlingen afholdes  lørdag 24. oktober 2020, kl. 10.00, på Hotel Nyborg Strand.