Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse

 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse

  Den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse skal sikre, at arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i AMO får grundlæggende viden om arbejdsmiljø.

  Uddannelsen skal desuden medvirke til, at samarbejdet om arbejdsmiljø sker systematisk og inddrager både ledelse og ansatte.

  Hvem skal deltage?

  Arbejdsgiveren skal sørge for, at arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i AMO gennemfører arbejdsmiljøuddannelsen. Arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i AMO har ret og pligt til at deltage i den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse.

  Varighed

  3 uddannelsesdage af i alt 22 timer.

  Obligatorisk opgave

  Uden for det fastsatte timetal på 22 timer, er der en obligatorisk praktisk opgave, der kobler kursets indhold med den enkelte kursusdeltagers arbejde i arbejdsmiljøorganisationen.

  Hvornår skal uddannelsen være gennemført?

  Arbejdsmiljøuddannelsen skal være gennemført, senest tre måneder efter at arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere er valgt eller udpeget og ikke fra det tidspunkt, hvor de træder i funktion.

  Supplerende arbejdsmiljøuddannelse

  Arbejdsgiveren skal tilbyde arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i AMO supplerende arbejdsmiljøuddannelse, når de har gennemført den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse.

  Kompetenceudviklingsplan

  Arbejdsgiveren skal sørge for, at der udarbejdes en kompetenceudviklingsplan for den supplerende arbejdsmiljøuddannelse, som tager udgangspunkt i virksomhedens arbejdsmiljøbehov.

   

   Rasmus Bondo Vester

  Rasmus Bondo Vester

  Fuldmægtig

  3330 7935

  Send sikker mail til Rasmus. Klik her.


   Erik Juul Hansen

  Erik Juul Hansen

  Chefkonsulent. Gymnasieområdet

  3330 7925

  Send sikker mail til Erik. Klik her.


   

  Klik her for at se datoer for kommende kurser