Invitation til pædagogiske ledere af SFO, Indskoling, Vuggestue og Børnehave

5. december 2017
  • Kære pædagogiske ledere af SFO, Indskoling, Vuggestue og Børnehave

Hermed indkaldelse/invitation til vinterens kursusdage, som vi håber I alle vil bakke op om. Vi har inviteret til 2 kursusdage, hvor der vil være oplæg fra såvel Tue Fournaise, samt Anne Willemoes og Karsten Suhr, formand for Danmarks Private Skoler.

Vi har samtidig inviteret til forhåbentlig sidste generalforsamling i SFO-lederforeningen, og inviterer i forlængelse af de sidste års arbejde i SFO-lederforeningen alle pædagogiske ledere (i SFO, Indskoling, Vuggestue og Børnehave) til at deltage i stiftelsen af en ny forening.

Vi håber, at vi samme kan få nogle spændende dage, fyldt med input og inspiration og at vi samtidig kan være sammen om at skabe nogle gode rammer for en ny forening for de pædagogiske ledere, under Danmarks Private Skoler.

Håber invitationen samt dagsordnerne til generalforsamling og stiftende generalforsamling kan have jeres  interesse. Vi glæder os forhåbentligt til at se mange af jer.

Michael Holm-Møller samt Bestyrelses (SFO Lederne)

Tilmelding:

• Sker pr. mail til bestyrelsen på ,, husk at skriv navn og skolens navn.
    • Sidste frist for tilmelding d. 15. december 2017

Pris:

• Kursusafgiften er 2700,- kr.
    • Læs mere om betaling i "Program og dagsorden"

Arrangementet finder sted:

• Hornstrup kursuscenter Kirkebyvej 33 7100 Vejle