Foreningens liste over medlemsskolerne - ”Blå bog” - ændres nu i form og indhold

16. september 2019
  • Foreningens liste med informationer om medlemsskolerne, ”Blå bog”, ændres nu i form og indhold.

På foreningens hjemmeside findes en liste over medlemsskolerne, ”Blå bog”, hvorfra man kan tilgå en række informationer. Medlemsskolerne har hidtil selv været ansvarlige for at opdatere indholdet og informationerne i "Blå bog".

Nu ændrer foreningen på indholdet i skolelisten (Blå bog).

Der vil fortsat være en oversigt over foreningens medlemsskoler, deres geografiske placering mv.

Fremover vil der ikke fremgå særlige personoplysninger og billeder vedrørende skolens ledelse, bestyrelse mv. I stedet vil der være link til skolens egen hjemmeside.

Årsagen til ændringerne er bl.a., at foreningen, de seneste år, har haft vanskeligt ved at opnå et tilstrækkeligt ensartet materiale fra skolerne. Desuden har ”Blå bog” indeholdt elementer og oplysninger om personer tilknyttet skolerne, der kræver samtykke før offentliggørelse. Dette vil ikke være aktuelt med det nye indhold.

”Blå bog”, i sin nuværende form, lukkes inden udgangen af september.