Bestyrelse

• Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasier ledes af en bestyrelse, der vælges ved foreningens årsmøde i henhold til vedtægterne.

Karsten Suhr

Formand for Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasier

4028 0027

Medlem af Forretningsudvalget, Fordelingssekretariatets bestyrelse samt i Referencegruppen i forbindelse med overenskomstforhandlinger.

Bo Mehl  Jørgensen

Bo Mehl Jørgensen

Skoleleder på Frederikssund Private Realskole

Næstformand i Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse. Medlem af Forretningsudvalg samt Referancegruppe i forbindelse med overenskomstforhandlinger.

Hans  Myhrmann

Hans Myhrmann

Skoleleder på Randers Realskole

Medlem af Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse, Referencegruppe i forbindelse med overenskomstforhandlinger samt udpeget til Forligsnævnet. Formand for Udvalg for videndeling og skoleudvikling (UVS) og Fordelingssekretariatets bestyrelse.

Dan Ingemann  Jensen

Dan Ingemann Jensen

Skoleleder på Sct. Ibs Skole, Horsens

Medlem af Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse. Udpeget til Forligsnævn. Medlem af Udvalg for videndeling og skoleudvikling samt Referencegruppe i forbindelse med overenskomstforhandlinger.

Allan Bruce  Corfitsen

Allan Bruce Corfitsen

Bestyrelsesformand på Roskilde private Realskole

Medlem af Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse.

Sven Jensen

Bestyrelsesformand på Privatskolen Als

Medlem af Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse og suppleant i Forligsnævnet.

Carina Dyekjær Finseth

Bestyrelsesformand på Nørre Aaby Realskole

Næstformand i Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse.

Udpeget til Voldgiftsret.

Maja  Faust Rasmussen

Maja Faust Rasmussen

Næstformand på Interskolen, Aarhus

Medlem af Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse. Suppleant som udpeget til Voldgiftsret.

Crilles  Bacher

Crilles Bacher

Rektor på Høje Taastrup Private Gymnasium

Observatør på møder i Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse.