Tilskudsberegner

10. september 2013
  • Skønsmæssig beregning af tilskud for 2014 og regulering af tilskud for 2013 findes under filer til højre på denne side.

Regnearket er baseret på finanslovsforslaget for 2014 samt egne beregninger.

Der er i denne beregner taget højde for, at der pr. 1. august 2014 er afsat 40 mio. kr. ekstra til specialundervisning, hvorfor undervisningstaksterne afviger ift. Undervisningsministeriets takstatalog. De endelige takster kendes først, når finansloven er vedtaget.

Der tages endvidere forbehold for, hvis Undervisningsministeriet skulle ændre principper for reguleringerne samt for øvrige fejl.

For yderlige information vedr. tilskudsberegning kontakt Danmarks Privatskoleforening på telefon 33 30 79 31 eller skriv til konsulent Nicolas No Laursen  .