Danmarks Private Skolers rådgivning i opstartsfasen

• Det er et stort arbejde at starte en privatskole og der er mange regler, tidsfrister og procedurer at holde rede på.

På siden her finder du et overblik over nyttige informationer og regler i forbindelse med opstart af ny privatskole.

Rådgivning til skoler i opstartsfasen

Danmarks Private Skoler yder rådgivning til initiativtagerne til nye skoler og du er meget velkomme til at kontakt os hvis du har spørgsmål.

Danmarks Private Skoler er en skoleorganisation med 160 skoler. Vi varetager medlemsskolernes interesser overfor regering, folketing og andre statslige og kommunale myndigheder samt faglige organisationer.

De frie og private grundskoler er selvejende institutioner, og Danmarks Private Skoler opgave er at støtte og rådgive skolernes administration, ledelser og bestyrelser i deres daglige arbejde.

Danmarks Private Skolers sekretariat giver professionel rådgivning i faglige, økonomiske, juridiske og pædagogiske anliggender for at hjælpe medlemsskolerne til at skabe optimale rammer for eleverne og deres forældre.

Optagelse i Danmarks Private Skoler

Skolen skal søge optagelse i Danmarks Private Skoler.

Skolen bliver først afkrævet kontingent, når skolen er opstartet.

Optagelse sker ved at sende et brev til Danmarks Private Skoler bestyrelse med en anmodning om optagelse underskrevet af bestyrelsesformanden eller initiativtagerne.

Brevet sendes til Danmarks Private Skoler, Ny Kongensgade 15 3. sal, 1472 København K, Att. Søren Lodahl.

Søren T. Lodahl

Sekretariatschef